Here and There, English is Everywhere

Rana ARSLAN: "Kurucusu olduğum eTwinning projemizi Türkiye, Polonya, İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan'dan olmak üzere toplamda 13 ortak olarak yürütmekteyiz. Proje ortaklarımızın hepsi ilkokulda görev yapan İngilizce öğretmenleridir. Projemizin amacı ilkokuldaki öğrencilerin okul içinde ve dışında İngilizce'yi hayatlarına olabildiğince dahil edebilmektir. 3. Sınıf öğrencilerimle katıldığım bu proje sayesinde, öğrencilerim farklı kültürlerden akranlarıyla bir araya gelecekleri için çok heyecanlıyım. Onlar da hem İngilizce konuşacakları hem de yabancı arkadaşlarıyla tanışacakları için oldukça heyecanlılar. Projemizi Mayıs ayında sonlandırmayı planlıyoruz fakat onlar için İngilizce her zaman çok önemli olacak. En önemlisi ise onlar bunun farkında ve ben de İngilizce'yi hep çok seveceklerinden eminim. Projemiz sayesinde böyle bir anıya sahip oldukları için çok mutluyum."

28.02.2022 207

28-02-202228-02-2022