Evvel Zaman İçinde, Oynuyoruz Birlikte Etwinning Projemiz

Evvel Zaman İçinde, Oynuyoruz Birlikte (We are playing Together Once Upon a Time) Projesi e-twinning platformu tanıtım metni:

"Geleneksel çocuk oyunlarının, tüm gelişim alanlarına; liderlik, saygılı olma, iş birliği, topluma uyumu kolaylaştırma, merak oluşturma, tahmin etme, dikkat, problem çözme, analiz ve benzeri yönlerden katkılar sağladığı ortaya koyulmuştur. Biz de projemizde bu amaçlar doğrultusunda 6-11 yaş grubu öğrencilerimize geleneksel çocuk oyunlarını tanıtıp bu oyunları ders içi etkinliklere entegre ederek, öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz."

Proje, Malatya, Bolu, Hatay, Karaman, Gaziantep, Yunanistan ve İtalya'da toplam 12 ortak tarafından yürütülmektedir.

Ocak ayı geleneksel oyunu: Hımbıl

18.02.2022 275

Okulumuz İngilizce öğretmeni Pınar TOPRAK'ın yürüttüğü "Evvel Zaman İçinde, Oynuyoruz Birlikte" E-twinning projesinin tanıtım afişi:

18-02-2022