Zekeriye Konukoğlu İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz, davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Okulumuzun pansiyonu bulunmamaktadır.
Saatler: Sabahçılar:07.10--12.10 Öğlenciler:12.20--17.20
Isınma: Okulumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda bahar döneminde sınıflar arası geleneksel ata sporları ve futbol turnuvası; öğretmenler arası masa tenisi turnuvası düzenlenecektir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, 2022 Teknofest Karadeniz için çeşitli projeler hazırlamaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz, "Yazmaya Değer", "E-twinning", "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor", "Sosyal Okul" ve "Erasmus Plus" projelerine katılım sağlamaktadır. Okulumuzda yürütülen e-twinning projeleri: 1. Evvel Zaman İçinde Oynuyoruz Birlikte (Türkiye´den 10 okul) 2. Here and There, English is Everywhere (Bulgaristan´dan 1, İspanya´dan 1, Türkiye´den 3 okul) 3. Doğaya Minik Dokunuşlar (Türkiye´den 7 okul) 4. A Tale of Nature (Türkiye´den 8 okul)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "Erasmus Plus" Öğretmen Hareketliliği

WEB - https://zekeriyekonukogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gazikent Mah. 27081 Nolu sok.No14 27110 Şehitkamil GAZİANTEP/TÜRKİYE

Kütüphane Kitap Sayısı :3200
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapılmaktadır. Okulumuz Bünyesinde Zekeriye Konukoğlu Anaokulu da hizmet vermektedir.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Gaziantep´in doğusuna Nizip- Şanlıurfa yolu üzerinde Gatem kavşağından Gazikent mahallesine girdikten sonra Hacı Sani Konukoğlu Anadolu Lisesi´nin bitişiğindedir.

Adres - Gazikent Mah. 27081 Nolu sok.No14 27110 Şehitkamil GAZİANTEP/TÜRKİYE

Ulaşım Gaziantep´in her yerinden okulumuza toplu taşıma araçları ile ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gaziantep´in merkez ilçesi Şehitkamil´de bulunmaktadır.